Menu

Regisztráció
Emlékezz rám
Elfelejtett felhasználónév  Elfelejtett jelszó Aktivációs kód újraküldése

Friss hírek

B-terv Munkakereső
Déri Tibor polgármester Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy élve a kormány adta lehetőséggel, saját hatáskörben hétfő éjfélig szigorító intézkedéseket vezet be a kijárási korlátozásokkal kapcsolatban a IV. kerületben.

Az újpesti operatív törzzsel és a rendőrséggel egyeztetve a kerület vezetése az alábbi szigorításokat vezeti be: Újpest közterületeit csak áthaladásra, illetve egyéni sportolási tevékenységre lehet használni hétfő éjfélig. Ezt a rendőrség, az Önkormányzati Rendészet és a polgárőrség ellenőrzi az előttünk álló napok folyamán. Pénteken 12 órától lezárják a Népszigetet mind a gyalogos, a kerékpáros és az autós forgalom elől a XIII. kerülettel közösen.

Mi szállítjuk neked a pártatlan híreket a megújult közösségi oldalon. Jelöld be Te is, hogy Tetszik az oldal. Köszi ;)


Az átjárás a kerületek között azonban megengedett lesz, azaz át lehet jutni Óbudára a hídon keresztül. A járványveszély enyhítésének érdekében egészségügyi maszk – ennek hiányában annak funkcióját és rendeltetését betöltő orrot és arcot takaró textil (kendő, sál) – viselése kötelező az önkormányzat által fenntartott piac- és vásárcsarnok területén, az oda belépő és ott tartózkodó szolgáltatásokat igénybe vevőkre és szolgáltatókra, a zárt térben történő tartózkodás idejére.....

A cikk folytatása: https://ujpestmedia.hu/szigorodik-a-kijarasi-korlatozas-ujpesten/

Share on Myspace