Menu

Regisztráció
Emlékezz rám
Elfelejtett felhasználónév  Elfelejtett jelszó Aktivációs kód újraküldése

Sign in with LinkedIn

Friss hírek

Bterv munkakeresés
"Felelősségteljes" magatartást kellene tanúsítania. Kínának meg kell osztania az összes információt az új típusú koronavírus járványának eredetéről - jelentette ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter a Fox televíziónak szerdán este adott interjújában.

Bterv álláskereső

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 1652 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 többségében idős krónikus beteg. Ezzel 142 főre emelkedett az elhunytak száma, 199-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

Bterv álláskeresés

Áthelyezte az online térbe szolgáltatásainak többségét az Egyszülős Központ, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt is folyamatosan segítséget nyújtson a bajba jutott családoknak - közölte az Egyszülős Központ.

Bterv munkakeresés

Ahogy az a napi adatokból is látszik, egyre több a fertőzött és egyre több a beteg Magyarországon is. A járvány elleni egészségügyi védekezés egyik legfontosabb eleme, hogy a kórházak országszerte felkészülnek a tömeges megbetegedésekre. Több ágyat kell felszabadítani arra az esetre, ha tömegével kell majd ellátni betegeket a kórházban.

Bterv álláskeresés

GVH: versenyfelügyeleti eljárás indult az ÉkszerTV kézfertőtlenítőt is értékesítő műsora miatt. Versenyfelügyeleti eljárás indult az ÉkszerTV egyik, kézfertőtlenítőt is értékesítő műsora miatt, a műsort készítő Emporia Style Kft.-vel, és a műsort közzétevő ATV Zrt.-vel szemben - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kedden az MTI-vel.

B-terv munkakeresés
Karácsony Gergely Főpolgármester a tegnapi napon a Facebookon tájékoztatta az olvasóit, hogy a Kormánynak és a Fővárosi Önkormányzatnak mi is a kötelessége. A kitett posztot szerkesztés nélkül olvashatjátok.

B-terv álláskeresés

Huszonnégy óra alatt 10 millió 700 ezer maszk érkezett Magyarországra - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán az MTI-nek. A tárcavezető kifejtette: az egészségügyi védekezés sikere szempontjából továbbra is az a kulcskérdés, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű speciális védőeszközök rendelkezésre álljanak az orvosok és ápolók számára,

B-terv álláskereső

Megkezdte a Pesti úti Idősek Otthona fertőtlenítését az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj Biológiai Mentesítő Csoportja április 12-én, vasárnap, Budapesten. A feladat megkezdésénél jelen volt Korom Ferenc vezérezredes, a Magyar Honvédség parancsnoka is.

Bterv munkakeresés

A járványügyi hatóság megkezdte a Pesti úti idősotthonban előírt intézkedések végrehajtásának ellenőrzését Az országos tisztifőorvos utasítására ellenőrzést tartott a Budapesti Kormányhivatal járványügyi hatósága a Pesti úti idősotthonban.

B-terv álláskeresés

1410 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és 99 főre emelkedett az elhunytak száma. Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 1410 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 14 idős, krónikus beteg.

Bterv álláskeresés

Sok cég és kereskedő kényszerül a koronavírus miatt, hogy kiszállítást vállaljon a forgalmazott termékeire. A webáruház bérlése vagy saját egyedi webáruház elkészítése sokba kerül. Mi megoldást kínálunk! Amennyiben megfelelő számú érdeklődő és jelentkező van, úgy elindítjuk a "Legyen neked is webáruházad" projektet. A projekt megoldást kínál azoknak a kisboltoknak, élelmiszerboltoknak és más hasonló kiskereskedőknek akik eddig "offline" értékesítettek, de most rákényszerülnek hogy elkezdjék az online értékesítést valamint tudjanak kiszállítást is vállalni.

B-terv munkakeresés

Minden magyar felelős minden magyarért, ezért a magyar nemzeti közösségeket a határok túloldalán is támogatja a kormány, eszközökkel is - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter pénteken az MTI-nek.

Bterv álláskereső
Déri Tibor polgármester Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy élve a kormány adta lehetőséggel, saját hatáskörben hétfő éjfélig szigorító intézkedéseket vezet be a kijárási korlátozásokkal kapcsolatban a IV. kerületben.

B-terv álláskeresés

Az operatív törzs arra kéri a budapestieket, hogy tartsák be a kijárási korlátozás szabályait, mert ez "közös ügyünk" a járvány lassítása érdekében - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a hétfői online sajtótájékoztatón.

Álláskeresés B-terv
Mától Budapesten és az egész ország területén életbe lépett az ingyenes közterületi parkolás. Ez is azt a célt szolgálja, hogy lassítsuk a járványt és a munkába igyekvőknek vagy halaszthatatlan dolgaikat intézőknek ne kelljen igénybe venniük tömegközlekedési eszközöket - mondta Dr. Müller Cecília, országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Bterv munkakereső

Az egészségügyi védőeszközök mellett a hétvégén gyógyszer is érkezett Kínából. Összesen négy ország, köztük Magyarország kapott vásárlási lehetőséget a favipiravir nevű hatóanyagot tartalmazó gyógyszer vásárlására, amely a kínai és japán adatok alapján jelentősen csökkenti a koronavírus-betegség időtartamát, javítja a vírus által megtámadott tüdő állapotát. A gyógyszer hazai engedélyezése folyamatban van. A favipiravirt 2014-ben engedélyezték Japánban, alkalmazták influenza és ebola ellen is.

B-terv álláskereső
Sajnos a Koronavírus az ipar nagyon sok szegmensét rosszul érintette. Magyari László is a Szamos marcipán pilisvörösvári üzemében dolgozott és az aggodalmát fejezte ki a Facebook posztjában: "Sziasztok! Ha nem a vírus öl meg, megteszi a munkáltatód! 2020 március 31 , Szamos marcipán leállította a munkát pilisvörösvári üzemeiben!

B-terv álláskeresés

Tegnap előtt Április 3.-án történt egy bejegyzés a Bonusz Brigád Facebook oldalán, miszerint nem fizetik ki a partnereiket a vásárlóktól beszedett pénzekből. Lily-Rose Gris: „Kedves Brigád? Érdeklődni szeretnék ,hogy gondolták ,hogy nem fizetik ki a partnereket abból a pénzből ,amit nem lett volna joguk elkölteni ?

B-terv álláskereső

A McLaren a pilótáinak, Lando Norrisnak és Carlos Sainznek a fizetését csökkentette, és a csapat a koronavírus-válság miatt elküldött néhány alkalmazottat is. A McLaren az első olyan csapat, amely az alkalmazottai nagy részét távollétre kényszerítette. 

Bterv álláskeresés

A spanyolországi koronavírusos halálesetek száma meghaladta a 10 000-et. Az ország, amely a halálesetek szempontjából a második leginkább sújtotta, szintén közel 900 000 munkahelyet veszített el. Az Egyesült Államok csütörtökön azt mondta, hogy rekord 6,6 millió új munkanélküli-ellátási igényt lát el.