Menu

Regisztráció
Emlékezz rám
Elfelejtett felhasználónév  Elfelejtett jelszó Aktivációs kód újraküldése

Friss hírek

Az új ŠKODA FABIA ötletesebb, mint valaha: a sikermodell negyedik generációja felszereltségétől függően akár negyvenhármat is kínálhat a márkára jellemző Simply Clever részletmegoldásokból, amelyekkel a cseh autógyártó nagyban megkönnyíti ügyfelei számára a mindennapi autózást. E funkciók közül öt teljesen új a kínálatban, míg további nyolc most jelenhet meg először a FABIA fedélzetén.

Tartósan megmarad a köd a következő napokban, szerda reggel pedig akár -10 Celsius-fokra is ébredhetünk - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

A koronavírus újabb változatainak a megjelenése miatt a szervezetnek többlet antigénhatásra van szüksége, ezért fontos, hogy mindenki felvegye a harmadik oltást - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a közrádió Vasárnapi újság című műsorában.

Megjelent a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján egy videó, amely az adó-visszatérítés 2022. február 15-i kiutalásához szükséges nyilatkozat online kitöltését segíti. Az úgynevezett Visszado-nyilatkozatot csak azoknak kell az idén december 31-ig kitölteniük és elküldeniük, akik a családi kedvezményre jogosultak, de a családi pótlékot nem ők kapják kézhez.

Bterv munkakeresés
"Felelősségteljes" magatartást kellene tanúsítania. Kínának meg kell osztania az összes információt az új típusú koronavírus járványának eredetéről - jelentette ki Mike Pompeo amerikai külügyminiszter a Fox televíziónak szerdán este adott interjújában.

Bterv álláskereső

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 1652 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 8 többségében idős krónikus beteg. Ezzel 142 főre emelkedett az elhunytak száma, 199-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

Bterv álláskeresés

Áthelyezte az online térbe szolgáltatásainak többségét az Egyszülős Központ, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt is folyamatosan segítséget nyújtson a bajba jutott családoknak - közölte az Egyszülős Központ.

Bterv munkakeresés

Ahogy az a napi adatokból is látszik, egyre több a fertőzött és egyre több a beteg Magyarországon is. A járvány elleni egészségügyi védekezés egyik legfontosabb eleme, hogy a kórházak országszerte felkészülnek a tömeges megbetegedésekre. Több ágyat kell felszabadítani arra az esetre, ha tömegével kell majd ellátni betegeket a kórházban.

Bterv álláskeresés

GVH: versenyfelügyeleti eljárás indult az ÉkszerTV kézfertőtlenítőt is értékesítő műsora miatt. Versenyfelügyeleti eljárás indult az ÉkszerTV egyik, kézfertőtlenítőt is értékesítő műsora miatt, a műsort készítő Emporia Style Kft.-vel, és a műsort közzétevő ATV Zrt.-vel szemben - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) kedden az MTI-vel.

B-terv munkakeresés
Karácsony Gergely Főpolgármester a tegnapi napon a Facebookon tájékoztatta az olvasóit, hogy a Kormánynak és a Fővárosi Önkormányzatnak mi is a kötelessége. A kitett posztot szerkesztés nélkül olvashatjátok.

B-terv álláskeresés

Huszonnégy óra alatt 10 millió 700 ezer maszk érkezett Magyarországra - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán az MTI-nek. A tárcavezető kifejtette: az egészségügyi védekezés sikere szempontjából továbbra is az a kulcskérdés, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű speciális védőeszközök rendelkezésre álljanak az orvosok és ápolók számára,

B-terv álláskereső

Megkezdte a Pesti úti Idősek Otthona fertőtlenítését az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj Biológiai Mentesítő Csoportja április 12-én, vasárnap, Budapesten. A feladat megkezdésénél jelen volt Korom Ferenc vezérezredes, a Magyar Honvédség parancsnoka is.

Bterv munkakeresés

A járványügyi hatóság megkezdte a Pesti úti idősotthonban előírt intézkedések végrehajtásának ellenőrzését Az országos tisztifőorvos utasítására ellenőrzést tartott a Budapesti Kormányhivatal járványügyi hatósága a Pesti úti idősotthonban.

B-terv álláskeresés

1410 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és 99 főre emelkedett az elhunytak száma. Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 1410 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 14 idős, krónikus beteg.

Bterv álláskeresés

Sok cég és kereskedő kényszerül a koronavírus miatt, hogy kiszállítást vállaljon a forgalmazott termékeire. A webáruház bérlése vagy saját egyedi webáruház elkészítése sokba kerül. Mi megoldást kínálunk! Amennyiben megfelelő számú érdeklődő és jelentkező van, úgy elindítjuk a "Legyen neked is webáruházad" projektet. A projekt megoldást kínál azoknak a kisboltoknak, élelmiszerboltoknak és más hasonló kiskereskedőknek akik eddig "offline" értékesítettek, de most rákényszerülnek hogy elkezdjék az online értékesítést valamint tudjanak kiszállítást is vállalni.

B-terv munkakeresés

Minden magyar felelős minden magyarért, ezért a magyar nemzeti közösségeket a határok túloldalán is támogatja a kormány, eszközökkel is - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter pénteken az MTI-nek.

Bterv álláskereső
Déri Tibor polgármester Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy élve a kormány adta lehetőséggel, saját hatáskörben hétfő éjfélig szigorító intézkedéseket vezet be a kijárási korlátozásokkal kapcsolatban a IV. kerületben.

B-terv álláskeresés

Az operatív törzs arra kéri a budapestieket, hogy tartsák be a kijárási korlátozás szabályait, mert ez "közös ügyünk" a járvány lassítása érdekében - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a hétfői online sajtótájékoztatón.

Álláskeresés B-terv
Mától Budapesten és az egész ország területén életbe lépett az ingyenes közterületi parkolás. Ez is azt a célt szolgálja, hogy lassítsuk a járványt és a munkába igyekvőknek vagy halaszthatatlan dolgaikat intézőknek ne kelljen igénybe venniük tömegközlekedési eszközöket - mondta Dr. Müller Cecília, országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Bterv munkakereső

Az egészségügyi védőeszközök mellett a hétvégén gyógyszer is érkezett Kínából. Összesen négy ország, köztük Magyarország kapott vásárlási lehetőséget a favipiravir nevű hatóanyagot tartalmazó gyógyszer vásárlására, amely a kínai és japán adatok alapján jelentősen csökkenti a koronavírus-betegség időtartamát, javítja a vírus által megtámadott tüdő állapotát. A gyógyszer hazai engedélyezése folyamatban van. A favipiravirt 2014-ben engedélyezték Japánban, alkalmazták influenza és ebola ellen is.