Menu

Regisztráció
Emlékezz rám
Elfelejtett felhasználónév  Elfelejtett jelszó Aktivációs kód újraküldése

Friss hírek

B-terv álláskereső

A spanyolországi koronavírusos halálesetek száma meghaladta a 10 000-et. Az ország, amely a halálesetek szempontjából a második leginkább sújtotta, szintén közel 900 000 munkahelyet veszített el. Az Egyesült Államok csütörtökön azt mondta, hogy rekord 6,6 millió új munkanélküli-ellátási igényt lát el.

A munkanélküliségi adatok egy másik jele annak, hogy a világjárvány sok országban milyen súlyos hatással van a vállalkozásokra. A Johns Hopkins Egyetem szerint a világszerte megerősített koronavírusfertőzések megközelítik a milliót. Az egyetemi nyomkövető világszerte több mint 50 200 haláleset regisztrált; míg több mint 204 000 ember gyógyult meg.

Mi a legújabb hír Spanyolországból?

A koronavírus által okozott betegség Spanyolországban jelenleg 10 003 életet követelt, mivel az elmúlt 24 órában 950 új halálesetet jelentettek - mondta az egészségügyi minisztérium.

A megerősített esetek száma szerdán a 102 136-ról 110 238-ra emelkedett, 8% -os növekedést mutatva, amely hasonló az előző napokban rögzítettekhez. A hatóságok szerint most van a vírus csúcspontja, és azt állítják, hogy a megbetegedések számának a csökkenésére számítanak az elkövetkező napokban.

"Folytatjuk a körülbelül 8% -os növekedést. Amit már látnuk, hogy a regisztrált adatok stabilizálódnak" - mondta María José Sierra, a spanyol egészségügyi minisztérium sürgősségi koordinációs egysége, a sajtótájékoztatón.

 111525221 daily spain coronavirus deaths hist jh2apr nc

Share on Myspace
Kép forrása: EPA
A cikk forrása: https://bbc.in/2UCLUrS