Menu

Regisztráció
Emlékezz rám
Elfelejtett felhasználónév  Elfelejtett jelszó Aktivációs kód újraküldése

Friss hírek

Bterv munkakeresés

Tegnap előtt Április 3.-án történt egy bejegyzés a Bonusz Brigád Facebook oldalán, miszerint nem fizetik ki a partnereiket a vásárlóktól beszedett pénzekből. Lily-Rose Gris: „Kedves Brigád? Érdeklődni szeretnék ,hogy gondolták ,hogy nem fizetik ki a partnereket abból a pénzből ,amit nem lett volna joguk elkölteni ?

Sajnos nem csak egy partnerük járt így hanem feltehetően az összes. Többen is írták, hogy telefonon nem lehet elérni a  Skoopy Kft.-t (1137 Budapest, Révész utca 25-29.; Cg. 01-09-933339 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága), csak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, amire egyesek szerint nem, vagy csak hosszas idő után válszolnak. A cég egy kör e-mailt küldött a partnereinek, miszerint a koronavírusra hivatkozva fizetésképtelenek, partnereik türelmét kérik, valamint ha rosszhírüket keltik akkor perrel fenyegetik Őket.

Olvasónk időközben elküldte nekünk a Bónusz Brigád által kiküldött e-mail tartalmát:

gmail bonuszbrigad1

 gmail bonuszbrigad2

A partnerek joggal teszik fel a kérdést, hogy miért nem tudják Őket kifizetni mikor a Brigád, a vásárlóktól már jó előre beszedte a kedvezményesen árult szolgáltatások és termékek díját?! Joggal tehetik fel a kérdést, hogy bedőlt a Bónusz Brigád és majd futhatnak a pénzük után? Már több partner is, közöttük a B-terv kávézó is értesítette a kupon tulajdonosokat, hogy felfüggesztik a kuponok elfogadását, mert több százezer forintos tartozása van a Skoopy Kft.-nek feléjük. Az is olvasható, hogy a weboldalon nem lehet jutalékos számlát kiállítani, de József Salamon azt is észre vette, hogy kuponjának a státusza beváltottra változott.

bonusz brigad

A fentiek miatt egy olyan probléma merül fel, hogy amennyiben a Skoopy Kft. nem fizeti ki a partnerei felé a tartozását, úgy több Magyar vállalkozást is csődbe taszíthat.

Ha Te is a károsultak közé tartozol, írd meg kommentben, hogy milyen formában, illetve, hogy mennyivel is tartozik neked a Bónusz Brigádot üzemeltető Skoopy Kft.

Mi szállítjuk neked a pártatlan híreket a megújult közösségi oldalon. Jelöld be Te is, hogy Tetszik az oldal. Köszi ;)

A cikk nem azért készült, hogy lejárassa a Bónusz Brigádot, hanem hogy a kialakult helyzetre rálátást biztosítson. Ha a Bónusz Brigádot üzemeltető Skoopy Kft. reagál a cikkre, természetesen a cikket bővítjük a közleményükkel, hogy az érem másik oldalát is megmutassuk.

Frissítés:

A Skoopy Kft.-t képviselő kommunikációs cég az LWP az alábbi választ küldte a cikkünk tartalmára:

"Bár a híresztelések arról szóltak, hogy nem tudunk fizetni, az igazság az, hogy a türelmüket kértük, hogy később egyenlíthessük ki a számláikat. Ez a fajta híresztelés és hangulatkeltés káros és törvénysértő.”

Share on Myspace