Menu

Regisztráció
Emlékezz rám
Elfelejtett felhasználónév  Elfelejtett jelszó Aktivációs kód újraküldése

Friss hírek

Bterv munkakereső
Sajnos a Koronavírus az ipar nagyon sok szegmensét rosszul érintette. Magyari László is a Szamos marcipán pilisvörösvári üzemében dolgozott és az aggodalmát fejezte ki a Facebook posztjában: "Sziasztok! Ha nem a vírus öl meg, megteszi a munkáltatód! 2020 március 31 , Szamos marcipán leállította a munkát pilisvörösvári üzemeiben!

Ezek után a dolgozókat szélnek eresztette, két lehetőség közül választva, közös megállapodással elválunk egymástól, illetve bizonytalan ideig akár több hónapig tartó fizetetlen állás idővel! 10 éve vagyok a cégnél, a vezetők mindig arról beszéltek ez egy családi vállalkozás, egy családias hangulatú családcentrikus munkahely! Ebben a most kialakult helyzetben, megmutatta a Szamos család hogy nem hasonlóképpen gondolkodunk a családias szóról, a lojalitásról, az emberségről! Döntésükkell miszerint kitettek minket a munkából, semmilyen anyagi támogatást nem kapunk családokat sodortak a csőd szélére, veszélyeztetve a mindennapi megélhetési szükségleteiket!

Hol van az emberség, ebben a nehéz helyzetben! Kérem a Szamos családot gondolják át döntéseiket, hozzanak egy élhetőbb megoldást! Mi is számítunk a munkahelyünkre, és önök is számítanak ránk, ha túl leszünk ezen a nehéz időszakon! És kérek minden magyar munkaadót ne forduljanak el a munkavállalótól, sikeresek velünk lettetek! Kívánok mindenkinek egészséget, és sok türelmet ebben a nehéz időszakban! Köszönöm hogy elolvastad, és a megosztásokat!" 

Az eredeti poszt a Facebookon:

Sziasztok! Ha nem a vírus öl meg, megteszi a munkáltatód! 2020 március 31 , Szamos marcipán leállította a munkát...

Posted by László Magyari on Friday, April 3, 2020
Share on Myspace