Menu

Regisztráció
Emlékezz rám
Elfelejtett felhasználónév  Elfelejtett jelszó Aktivációs kód újraküldése

Vállalkozások

https://kozossegioldal.hu/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/cropped-1637677755.jpeg

MURÁR drótfonó

16 Szondi utca, Dunaújváros 2400

Vállalkozás adatai

Az 1981-ben alapított családi vállalkozás kis- és nagykereskedés formájában működik, kiszolgálva bel- és külföldi igényeket is.
A gazdasági és termelésvezetés a tulajdonos és családtagjai személyes közreműködésével történik, akik több évtizedes vállalkozói tapasztalattal rendelkeznek a kerítéstechnika minden szakágában. Cégünket nagy tapasztalattal rendelkező kollégák alkotják. 

Elsődleges célunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége megrendelőink igényeinek maximálisan megfeleljen.
Munkatársaink, termékpalettánk bővülésével összhangban, folyamatosan lépést tartanak a fejlődés ütemével, hogy szakszerű, hasznos tanácsaikkal, áruismeretükkel informálhassák érdeklődőinket, vásárlóinkat. 
Ha a projekt igényli, a kivitelezési munkát felkészült, alvállalkozó partnereinkkel együtt végezzük, akik a piaci követelményeknek megfelelően magas szintű, naprakész szakmai tudással, felkészültséggel és referenciákkal rendelkeznek.

Cégünk bázistermékeit képezik a kerítéstechnikai termékek (kerítések, kapuk, ipari huzalszövetek) és kiegészítőik, melyeket gyártunk és kis- és nagykereskedés formájában értékesítünk. Terméktípusnak megfelelően a megrendelő igényeihez igazodva készítjük kerítéseinket, szárnyas, toló vagy úszókapuinkat akár extra nagy egyedi méretben, és felületkezeléssel.
Kínálatunk az évtizedek alatt jelentősen kibővült, és folyamatosan bővül a vevői igényeknek, a kor elvárásainak megfelelően.
Széles kínálatunkkal minden felhasználási célra tudunk számos alternatívát ajánlani. Korszerű termékek, kiegészítők bevezetésével törekszünk arra, hogy megkönnyíthessük a kivitelezési és felújítási munkákat.

Szemléletünknek köszönhetően a MURÁR drótfonó-szövőüzem egyaránt élvezi a magánépíttetők és a professzionális építők bizalmát. Számtalan visszatérő vásárlóval, viszonteladó partnerrel büszkélkedhetünk.

Erősségünk - Amiben egyedülállót nyújtunk

 • Országos szinten egyedülálló, széles típus- és méretválaszték,
  • speciális, extra méretű és minőségű termékek széles palettája,
  • kiemelkedő raktárkészlet,
  • nagy gyártókapacitás,
  • egyedi méretű és színű drótkerítések gyártása,
  • szakmai háttér, megbízhatóság, tradíció

Térkép

Útvonalterv - gyerünk ide!
company map
16 Szondi utca, Dunaújváros 2400